HTML

Mindennapi elmezavar

Szeretném ismertetni a tajvani nyelvjárások változásait a gyarmatosítástól napjainkig, különösen kitérve a japán behatásra.

Friss topikok

  • _original: na igen, de a Beugrót megmentjük! Már 6300-an aláírták a petíciót, úgy hogy hajrá! mikvannak.hu/pe... (2008.05.18. 16:30) Que?

Linkblog

Que?

2008.05.18. 11:53 Barbrady

Szórakoztatás a jónépnek, ez kell. Aztán kiderül mégse kell. Uri Gerely meg kell. Ki érti ezt ki érti ezt én nem. Pedig már a cézárok is tudták a lényeget. Kenyeret és cirkuszt. Panem et circenses. Et iam nox umida celo. De ez már mást jelent. Ősi vizigót átok. Szálljon csak rátok. Haha.
Átok ül a magyar szórakoztató televíziózáson úgyérzem. A viszonylag értelmesnek tekinthető műsorokat kigyomlálják, vagy átrakják olyan műsorblokkba, amit csak fanatikusok néznek meg. Mint a Beugró. Szerencsére a viszonylag értelmetlen műsorokat is kukába dobják, mint az Igazság árát. A valóságshow szindróma már rég véget ért. Pedig számos ötletet bedobhatnának még. Sztárok a villában. Anettka, Kiszel Tünde, Győzike, Gyurcsány Ferenc, Sas József stb. sorolhatnám. Képzeljük csak el: Gyurcsány Ferenc és Anettka ágyjelenete, Győzike és Gyurcsány Ferenc ágyjelenete, Sas József ágyjelenete saját magával. Tovább ne képzeljük. De ezeket sem muszáj. Pontos j-vel. Mert nem tahóskodunk. Mert aki tahó, azt eléri az ősi vizigót átok. Az 1770-es években még volt bírósági tárgyalás a Krím-félszigeten vizigótul.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://officerbarbrady.blog.hu/api/trackback/id/tr29475152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_original 2008.05.18. 16:30:02

na igen, de a Beugrót megmentjük! Már 6300-an aláírták a petíciót, úgy hogy hajrá!
mikvannak.hu/peticio , mikvannak.hu/savebeugro
süti beállítások módosítása